«Αυτό που έγινε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είναι κωμωδία»

Έκπληκτος με τη «σκληρή και άδικη» μεταχείριση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από τις Αρχές δηλώνει ο γνωστός Κύπριος δικηγόρος, Φώτος Πιττάτζης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι συνέταιρός του θα δικαιωθεί πανηγυρικά.

«Αυτό που έγινε με τον Αλέξανδρο με τον οποίο είμαστε συνέταιροι και φίλοι και τον θεωρώ πνευματικό και νομικό μου πατέρα είναι μια κωμωδία. Το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει μια πρόταση από ένα πελάτη σε άλλο. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει ξεχάσει ποιος δίκασε τους Συνταγματάρχες της χούντας και έναν άνθρωπο που επηρέασε ανεξίτηλα την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό που έκανε το κάνουμε όλοι οι δικηγόροι κάθε μέρα. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο πριν καν αποδειχθεί κάτι να εξευτελίζουν τέτοιους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Znews

Λίγες ώρες μετά έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: «Ντροπή για τον διασυρμό του Αλεξάνδρου Λυκουρέζου για μια πράξη που όλοι οι δικηγόροι κάνουμε καθημερινά και δεν είναι καθόλου παράνομη… Λέτε ξαφνικά στα 84 του έντιμα χρόνια να αποφάσισε τώρα να γίνει απατεώνας; Ο εξοστρακισμός ήταν πάντα η εύκολη και δημοφιλής αποποίηση ευθυνών»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Follow by Email
Twitter
Follow Me
Instagram