“Η Τζολί μετάνιωσε και θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ”

Η είδηση του χωρισμού τους το 2016 είχε σκάσει σαν βόμβα, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν τη φήμη ενός ερωτευμένου ζευγαριού και μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ που βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαζυγίου, ενώ κατά καιρούς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι και οι δυο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της The Sun, η Αντζελίνα Τζολί καθυστερεί το διαζύγιό τους, καθώς πλέον έχει αλλάξει γνώμη και θέλει ξανά στη ζωή της τον Μπραντ Πιτ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει παρόλο που η Αντζελίνα Τζολί ήταν εκείνη που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016, πλέον επιθυμεί να γίνουν ξανά μία ευτυχισμένη οικογένεια.

«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρουν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι’ αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στη Sun άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ωστόσο, όλο αυτό το σενάριο της επανασύνδεσης δε βρίσκει σύμφωνο τον Μπραντ Πιτ ο οποίος επιθυμεί, πλέον, μια τυπική και φιλική σχέση με την Αντζελίνα Τζολί και αυτό για χάρη των παιδιών τους.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *