Ο Αλβάρο μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση

Εκτός από πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, είναι δύο φορές Ολυμπιονίκης με την ομάδα ιππασίας της Βραζιλίας. Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ο οποίος κλήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του να μιλήσει για την ιππασία. Ωστόσο, η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην καταλήξει στον γάμο και κατόπιν στο διαζύγιό του με την “χρυσή κληρονόμο”.

«Θέλουμε, παρακαλώ, να απαντήσετε και στις δύσκολες ερωτήσεις. Αν ανησυχείτε για τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο και αν έχετε σκοπό να το διαβάσετε» ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους της ραδιοφωνικής εκπομπής με τον Αλβάρο να απαντά ως εξής:

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά, όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ γύρισα σελίδα”

Αναφορικά με το βιβλίο που κάνει λόγο για απιστία εκ μέρους του, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση είπε: “Θέλω να το διαβάσω μόνο και μόνο για να διαπιστώσν μέχρι πού φθάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Με ξέρουν όλοι πολύ καλά. Δεν άλλαξα ποτέ. Σκέφτομαι πάντα την οικογένεια μου, τους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου και πολύ λίγο εμένα”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *