Μετά την κατακραυγή ζητά συγγνώμη ο Γιώργος Λιάγκας (Video)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στα social media ο τρόπος με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ του προσέγγισαν το θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης που σημειώθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας φοιτητής αποφάσισε να εκσπερματώσει στην πλάτη μια κοπέλας την ώρα που εκείνη μελετούσε στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

Ο παρουσιαστής και η… παρέα του σχολίασαν το γεγονός με χυδαία υπονοούμενα και άφθονο γέλιο, κάνοντας μάλιστα αναπαράσταση του απαράδεκτου συμβάντος στη μεσημεριανή του εκπομπή.

Παρά τις πολλαπλές προσπάθειες του ρεπόρτερ να βάλει σε τάξη τους συναδέλφους του, τονίζοντάς τους επανειλημμένα ότι πρόκειται για ένα γεγονός σοβαρό που μόνο γέλιο δεν πρέπει να προκαλεί, η μεσημεριανή παρέα του ΣΚΑΪ συνέχισε απτόητη να σατιρίζει και να διακωμωδεί το θλιβερό συμβάν.

Με μια μέρα καθυστέρηση και έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο διαδίκτυο, η παρέα φαίνεται ότι αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και οι συνεργάτες του θέλησαν να διασαφηνίσουν ότι έκαναν… λάθος και ότι σε κάθε περίπτωση, καταδικάζουν την εν λόγω πράξη του φοιτητή. Μίλησαν για μια πλάκα στην παρέα τους… αγνοώντας μάλλον ότι μια πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης, ένας “βιασμός” όπως τη χαρακτήρισε σήμερα ο ίδιος ο παρουσιαστής δε μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει αντικείμενο πλάκας και ότι η “παρέα” τους δε σχολιάζει στο καναπέ του σπιτιού τους αλλά προβάλλεται και απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό κάθε ηλικίας…

Θλιβερό το γεγονός, θλιβερή και η παρέα τους λοιπόν…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *