Ελένη Χατζίδου: Το πρόβλημα υγείας στην εγκυμοσύνη και το δημόσιο μήνυμά της (Photos)

Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους τους παιδί. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου η οποία αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο έχει ως συνέπεια να κάνει μια ένεση την ημέρα για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως επισήμανε η τραγουδίστρια το πρόβλημα αυτό ονομάζεται θρομβοφιλία, μία πάθηση που αν η μέλλουσα μαμά δεν έχει αντιληφθεί μπορεί να οδηγηθεί σε αποβολές.

Για τον λόγο αυτόν, η Ελένη Χατζίδου δημοσιοποίησε το δικό της πρόβλημα ώστε να παροτρύνει τις μέλλουσες μαμάδες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις έτσι ώστε να μη διακινδυνεύσουν την εγκυμοσύνη τους.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος», έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα στη φωτογραφία της.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *