“Μαγειρική τραγωδία” στο MasterChef: Έφτιαξε πιάτο που δεν τρωγόταν για να τον διώξουν! (Videos)

Μια εντελώς απρόσμενη εξέλιξη είχε το επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο Σταμάτης Κωβαίος παρέδωσε επίτηδες ένα πολύ κακό πιάτο, διαγωνιζόμενος ενάντια στη Σπυριδούλα και τον Πάνο. Ο λόγος που ο παίκτης προέβη σε μια τέτοια κίνηση – σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος – ήταν για να «χτυπήσει» καμπανάκι στους “κακούς” παίκτες που κρύβονται πίσω από τους “καλούς”.

Όταν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας οι παίκτες συνειδητοποίησαν ότι ο Σταμάτης κάνει επίτηδες σοβαρά μαγειρικά λάθη, προκειμένου να καταστρέψει το πιάτο του, προσπάθησαν να τον μεταπείσουν αλλά μάταια. Τελικά, ο Σταμάτης παρέδωσε ένα πιάτο πολύ κατώτερο των περιστάσεων με τους κριτές να μην πιστεύουν αυτό που έβλεπαν. Μάλιστα, κανείς από αυτούς δεν κατάφερε να καταπιεί μια μπουκιά από το φαγητό του, με τον καθένα από αυτούς να μιλούν για μαγειρική τραγωδία.

Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι κριτές αρνήθηκαν να δώσουν βαθμό στο πιάτο του Σταμάτη και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν και αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Follow by Email
Twitter
Follow Me
Instagram