Απολύσεις στο Έθνος: Αυτή είναι η νέα διευθυντική ομάδα του Ιβάν Σαββίδη

Σε νέα εποχή μπαίνει η εφημερίδα «Έθνος» και η ιστοσελίδα ethnos.gr καθώς η σκυτάλη τόσο της εφημερίδας όσο και της ηλεκτρονικής της έκδοσης περνά σε άλλα χέρια.

Συγκεκριμένα, διευθυντής σύνταξης στο ethnos.gr αναλαμβάνει ο Άρης Λαούδης, ενώ ο μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης Σπύρος Αλεξίου αναλαμβάνει διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας.

Δείτε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Ο εκδοτικός οργανισμός του «ΕΘΝΟΥΣ», με στόχο να καταστήσει το σύνολο των μέσων του πιο ανταγωνιστικά και ισχυρά, στη σημερινή ψηφιακή εποχή, προχωρά στην υλοποίηση ενός πλάνου εσωτερικής αναδιάρθρωσης και ταυτοχρονης ανάπτυξης με ατμομηχανή τη νεότερη γενιά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ανακοινώνεται:

– Διευθυντής Σύνταξης του ethnos.gr αναλαμβάνει ο ‘Αρης Λαούδης.

– Διευθυντής ‘Εκδοσης του «ΕΘΝΟΥΣ» αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αρχισυντάκτης ‘Εκδοσης, Σπύρος Αλεξίου.

– Διευθυντής Σύνταξης του «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, Λευτέρης Μπιντέλας.

Ο υπεύθυνος ύλης Στράτος Ταφλαμπάς αναβαθμίζεται σε αρχισυντάκτη ύλης.

– Αρχισυντάκτης του οικονομικού και της Ημερησίας παραμένει ο Κώστας Αντωνάκος.

– Αρχισυντάκτης του TV ΕΘΝΟΣ παραμένει ο Θανάσης Γαλήνας.

– Εκδότης και Διευθυντής παραμένει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου.

Τα νέα στελέχη αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες τους από την προσεχή Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις μέρες πριν, αποφασίστηκε από την ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη η απομάκρυνση τεσσάρων διευθυντών, του Αντώνη Σκυλλάκου, του Βαγγέλη Δεληπέτρου, του Στέφανου Τζανάκη και του Κώστα Κυριακόπουλου.

Την ανακοίνωση έκανε με προσωπική του ανάρτηση στο facebook ο εκδότης του Έθνους, Νούλης Χατζηδημητρίου, αναφέροντας τα εξής:

«Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *