Τα πάνω – κάτω στην τηλεθέαση: Ποιο κανάλι τερμάτισε πρώτο τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σημαντικές ανακατατάξεις σημειώθηκαν στην τηλεθέαση των καναλιών την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το γεγονός ότι τα κανάλια βγήκαν με αλλαγμένο πρόγραμμα έφερε τα πάνω κάτω στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού με κάποιους από τους σταθμούς να αντιμετωπίζουν σημαντικές απώλειες. Ωστόσο, η κορυφή μοιράζεται στα δύο, καθώς είχαμε ίδια ποσοστά για δύο κανάλια.

Στην κορυφή, λοιπόν, την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 15%, ενώ το ίδιο ποσοστό συγκέντρωσε και ο ΣΚΑΪ με τα δύο κανάλια να δίνουν τη δική τους μάχη για την κορυφή. Το κανάλι του Αμαρουσίου, βέβαια, είχε μεγάλες απώλειες σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Σημαντικότατες απώλειες κατέγραψε και ο ALPHA, με το κανάλι της Κάντζας που βρισκόταν στην κορυφή όλο το προηγούμενο διάστημα να πέφτει στην τρίτη θέση και μάλιστα, χάνοντας σημαντικό ποσοστό.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ κατά την προηγούμενη μέτρηση σημείωσε 16,2% ποσοστό τηλεθέασης, στη μέτρηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε το 13,7%, ποσοστό που το φέρνει τρίτο και… καταϊδρωμένο!

Σημαντικές απώλειες, τέλος, κατέγραψε και το Star. Το κανάλι της Κηφισιάς έχασε περίπου 1,5 μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, φτάνοντας στο 12,1%. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα δε μεταδόθηκε το MasterChef που αποτελεί και το “βαρύ” χαρτί του καναλιού.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *