Κούγιας κατά Λαζόπουλου: “Με 500.000 ευρώ θα πήγαινα να αναστήσω την εκπομπή του”

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Λάκη Λαζόπουλο με αποκορύφωμα το επεισόδιο που διαδραματίστηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος είχε στραφεί επιθετικά εναντίον του ηθοποιού με αφορμή τη σάτιρα που ο τελευταίος έκανε συχνά μέσω της εκπομπής του.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με αυτά που συνέβησαν εκείνο το βράδυ, ενώ αποκάλυψε πώς έχει σκοπό να κινηθεί από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω

Αν σας καλούσε στην εκπομπή του θα πηγαίνατε;

«Όχι τώρα. Θα έκανα μία συζήτηση μαζί του, τότε που είχε τηλεθεάσεις της τάξεως του 50%-60% και με δυσφημούσε ακραία. Τώρα τι να κάνω; Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μία πρόσκληση δική μου στο Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Βεβαίως, αν μου έδινε 500.000 ευρώ θα πήγαινα… Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δύο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί.»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν πολύ παραστατικός στην εκπομπή του και επιμένει ότι τον πιάσατε από τον λαιμό.

«Έχω τονίσει ότι δε χειροδίκησα εναντίον του και το τονίζω και πάλι.»

Επικαλείται το υλικό των καμερών που δείχνει το σκηνικό…

«Δε χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή.

Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: “Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!”.

Αυτό του είπα και να το γράψετε. “Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς”. Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο: Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι.

Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δε σηκώθηκε πάνω.»

Είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του γιατί θα γινόταν φασαρία.

«Αυτό δε θέλω να το σχολιάσω. Δε θέλω να σχολιάσω έναν άνθρωπο, ο οποίος υποκρίθηκε τότε για να μην πάει στρατιώτης και καλό θα ήταν να φέρει και στην επιφάνεια τα χαρτιά γιατρών και ψυχιάτρων που έχει επικαλεστεί για να αποφύγει τον στρατό.»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *