Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψε ποιος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÕ ÉÅÑÙÍÕÌÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÂÁÓÉËÇ ÊÉÊÉËÉÁ ÊÁÉ ÔÇÍ ÔÆÅÍÇ ÌÐÁËÁÔÓÉÍÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Μπαλατσινού που σε λίγες ημέρες πρόκειται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια.

Το μυστήριο πρόκειται να τελεστεί στις 16 Ιουνίου και η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα. Μια από αυτές ήταν και το πρόσωπο που θα τη συνοδέψει στην εκκλησία που δεν είναι άλλος από τον γιο της, Μάξιμο. «Χωρίς εσένα ο γάμος δεν μπορεί να γίνει» του είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε κάνει δύο πρόβες νυφικού, τρίτη και τελευταία νομίζω, δεν θα χρειαστεί και πολλά. Όταν ακούσαμε ότι έρχονται εκλογές μας έπιασαν λίγο τα γέλια εκείνο το βράδυ, αλλά εντάξει… μέσα σε όλα και αυτό. Ήταν πολύ μεγάλη μας τιμή που μας κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος, μας δέχτηκε και πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ.

Είπα στον γιο μου τον Μάξιμο ότι «χωρίς εσένα αυτό (σ.σ. ο γάμος) δεν μπορεί να γίνει», οπότε νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα. Οι κόρες μου το γνώριζαν, είναι υποστηρικτικές πάντα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις κόρες μου γενικότερα και η σχέση μας έχει κτιστεί σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ. Ο μικρός όταν βλέπει τη μαμά χαρούμενη θεωρεί ότι όλα είναι καλά και είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε ισορροπία στο σπίτι και υπάρχει μια συμβατότητα και… όλα κούμπωσαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!
Follow by Email
Facebook
Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *