Χαμός στο “Πρωινό” ανάμεσα σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: “Ποιος είσαι εσύ για να κρίνεις;” (Video)

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή “Πρωινό” ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα του Σάββα Κέντζογλου για τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του ποδοσφαιριστή υποστήριξε ότι ο γιος της αμέλησε την καριέρα του προκειμένου να είναι με τη γνωστή τραγουδίστρια, ενώ θεώρησε πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που οι δυο τους απέκτησαν παιδί. Μάλιστα, απέδωσε τις ευθύνες στην Αγγελική, καθώς – όπως είπε – θα έπρεπε να σκεφτεί πιο ώριμα ως μεγαλύτερη. Γενικώς, η τοποθέτησή της ήταν ενάντια στην Αγγελική Ηλιάδη, λέγοντας -λίγο – πολύ ότι παρέσυρε (!) τον γιο της.

Με αφορμή τα λόγια αυτά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εναντιώθηκε στο περιοδικό που δημοσίευσε την εν λόγω συνέντευξη, καθώς τα λόγια που είπε η μητέρα του Σάββα Κέντζογλου εκθέτουν τόσο την ίδια όσο και τον γιο της. Η άποψη αυτή δε βρήκε σύμφωνη τη Φαίη Σκορδά καθώς – όπως υποστήριξε – η γυναίκα αυτή γνώριζε ότι τα λόγια της θα δημοσιευτούν οπότε ήταν στην ευχέρειά της ο τρόπος με τον οποίο θα τοποθετηθεί.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Follow by Email
Twitter
Follow Me
Instagram